Pogoji poslovanja

O piškotkih

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji onemogoči ali omeji.

Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Trajni piškotek je sestavljen iz tekstovne datoteke, ki jo spletni strežnik pošlje spletnemu brskalniku, ki jo shrani in ostane veljaven do nastavljenega izteka veljavnosti, v kolikor je uporabnik ne izbriše pred iztekom veljavnosti. Sejni piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla).

Na naši spletni strani lahko kadar koli spremenite ali ostranite soglasje o izjavi o piškotkih…

Pravilnik o zasebnosti

Želimo si, da razumete vrste podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate to spletno mesto. Ko uporabljate spletno stran, nam zaupate svoje podatke. Zavedamo se, da je to velika odgovornost, zato si po najboljših močeh prizadevamo za zaščito vaših podatkov katerem posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja. Namen pravilnika o zasebnosti vam bo pomagal razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj in kako jih lahko posodobite, upravljate, izvozite in izbrišete.