Kiropraktika

Kiropraktika je oblika alternativnega zdravljenja, navezujoča na diagnosticiranje in zdravljenje mehanskih motenj skeletno mišičnega sistema, s poudarkom na hrbtenici. Naša kiropraktika temelji na sistemu ACERMANA (Stockholm), ki obsega mehkejši sistem prijema in manipulacij z telesom. 

*Strokovnjak pregleda tudi vaše zdravniške izvide, zato v kolikor slednje imate, jih prinesite na obravnavo.

Pred terapijo pripravite sledeče odgovore:

Kako deluje kiropraktična terapija?

Kiropraktična oskrba je osebni načrt zdravljenja, ki je zasnovan za lajšanje pritiska na vaš mišično-skeletni in živčni sistem. Z aktivnimi in pasivnimi tehnikami bo naš kiropraktik manipuliral s ciljnimi deli vašega telesa, da bi zmanjšal stres, ki vam povzroča bolečino.

Kiropraktična oskrba vam kot neinvazivno in nemedicinsko zdravljenje zagotavlja lajšanje bolečin v varnem okolju z nizkim tveganjem. Vaše telo lahko občuti minimalno nelagodje po zdravljenju, vendar le zato, ker potrebuje čas, da se prilagodi procesu zdravljenja neaktivnega, nepravilno delujočega sistema.

Poleg pomoči pri lajšanju bolečin ter izboljšanju splošnega počutja, bo zdravljenje s kiropraktiko pomagalo zmanjšati vnetja, izboljšati cirkulacijo, povečati gibljivost in spodbuditi atletsko zmogljivost.

Kiropraktična obravnava je učinkovitejša v kolikor je zdravljenje združeno s prilagoditvami vaše prehrane, vadbene rutine in življenjskega sloga. 

Pri nas zdravimo cel hrbtenično-vretenčni sitem. Najpogostejši problemi, ki jih uspešno zdravimo so: 

Če imate izvide ali CD to prinesite s seboj.