O nas

Peter Povirk

Ustanovitelj

Method Rebika Healthy d.o.o.

Direktor podjetja

Po 12 letnih izkušenj v zdravstvu, študiju interne medicine in psihologije se je certificiran terapevt Peter Povirk navdušil nad celostno holistično obravnavo strank. Spoznal je, da zdraviti ni treba zgolj telesa, temveč tudi psihološko in energetsko polje posameznika. Zato je z metodologijo zdravljenja po nekaj letih izkušenj v nadaljnjem izobraževanju nadgradil z znanjem s področja kiropraktike, fizioterapije, refleksoterapije, bioenergije,  osteoterapije, manualterapije in iridiologije. Na podlagi znanja in pridobljenih izkušenj je osnoval lastno terapijo – ”Metod REBIKA Healthy. Zgodbo vsakodnevno izboljšuje in nadgrajuje s pridobivanjem novih izkušenj in znanj. 

Maruša Urh

f

FIZIOTERAPEVT

 

Marušo že od nekdaj veseli delo z ljudmi, tako so njena pretekla dela vključevala predvsem tovrstno delo. Zaradi želje spoznavanja delovanja človeškega telesa, se je vpisala na fakulteto za fizioterapijo. Praktično znanje v fizioterapiji je med študijem pridobivala v bolnici, termah, ter zasebnih zavodih. Vzporedno s študijem fizioterapije se je pri delu na sebi Maruša spoznavala tudi z alternativno medicino, ki jo je prav tako navdušila. Prihodnost vidi v dopolnjevanju uradne medicine z alternativnimi metodami zdravljenja. Njen cilj je pri rehabilitaciji obravnavati vsakega posameznika individualno in celostno

Dejavnost

Z “Metod REBIKA Healthy” terapijo vam pomaga izboljšati kakovost vašega življenja na vseh ravneh. Gre za adaptogen in celostnen pristop, ki zdravi na naraven način.  Priporoča ga tako za preventivo kot za kurativo. Preventivno se vsakomur po 35. letu priporoča 4 terapije letno, s čimer  se odprejo meridiani (povezovalne točke med čakrami v telesu) in sprostijo blokade energije, kar pomaga pri sproščanju toksinov iz telesa in vzpodbuja regeneracijo. Kurativne težave pa rešujemo v čim krajšem možnem času. 

V primeru vaših neokretnosti ali drugih razlogov, za določene storitve, ponuja tudi možnosti obiska na domu.

Spremljevalne terapije

Method Rebika Healthy združije naslednje pristope:

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali odpraviti  vašo bolečino in problem,  strokovno, z najboljšo kombinacijo zdravljenja.  Naši pristopi spodbujajo samoregeneracijo vašega telesa in obnovo vaših celic. 

Z  “Metod REBIKA Healthy” lahko ugotovimo tudi psihofizično stanje vaših bližnjih, ter jim pomagamo pri odpravljanju nezdravih vzorcev v stresnih situacijah.  

V našem centru nudimo tudi diagnostiko vašega zdravstvenega stanja  s pomočjo iridologije.

Sodelujemo tudi z uradno medicino. Po vsakem uspešnem zdravljenju vas po potrebi napotimo na ponovni pregled in kontrolo, da medsebojno  potrdimo uspeh zdravljenja in obojestransko zadovoljstvo.

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom, ki so bili deležni pozitivnega in  učinkovitega zdravljenja z našimi pristopi.

Vizitka

Method Rebika Healthy

PE Ljubljana:

Slovenčeva cesta 19a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska

Postaja 33, 8216 Mirna Peč

MATIČNA ŠTEVILKA: 8726833000

DAVČNA ŠTEVILKA: 40832350

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.