Psihološko svetovanje

Naša praksa temelji  na dolgoletnih uspešnih terapijah. Za nami je več kot 20 let prakse z zadovoljnimi anonimnimi klienti in njihovimi uspešno razrešenimi problemi.

Skozi dolgoletne izkušnje se je dokazalo, da za vsak problem lahko skupaj najdemo rešitev.

V svetu obstaja več kot 700 različnih oblik psihološkega svetovanja, a le malo je hitrih in učinkovitih pri reševanju problemov. Zato naš način stremi k temu, da smo direktni in z vašo pomočjo in odločnostjo v najkrajšem možnem času skupaj najdemo ustrezne rešitve za vas. Za nas ste pomemben in edinstven primer, zato vas tako tudi obravnavamo. Ne obsojamo, pogovori so diskretne narave. 

Naše dosedanje stranke so pohvalile predvsem hitro odzivnost, kvaliteto, konkretnost in hitrost podanih rešitev ter zdravljenje z naravnimi sredstvi.

Kako potekajo srečanja na splošno? Na prvem srečanju gre za spoznavanje, po anamnezi pa pregled profila stanja in določitev ciljev. Nato skupaj začnemo reševati od akutnih stanj do ostalih izzivov s katerimi se srečujete. Podrobnosti zdravljenja so za vsakega posameznika specifična, saj ima vsak svojo zgodbo na katero vpliva ogromno različnih spremenljivk (vzorčenje otroštva, zgodbe odraščanja, samopodobe, ego okolice, partnerji itd.).

Najpogostejša bolezenska stanja, ki jih uspešno zdravimo:

Terapije izvajamo individualno ali v skupini, odvisno od problema in želja stranke.