Akademija

Modul anatomija - zgradba zdravega telesa

Je veda o organih, ki gradijo telo in o odnosih med njimi

V tem modulu vam bomo predstavili celotno anatomijo človeškega telesa. Teme se nahajajo iz maskularnega, skeletnega dela, notranjih organov, faskij, biokemične sestave, celične zasnove, receptorji, možgani in mnogo podobnih informacij.

Seznanili vas bomo tudi z bolezenskimi in drugimi stanji povezanih z določnenim delom telesa ali tkiv.

Predstavili vam bomo tudi tečaj PRVI POSREDOVALC, KI JE VKLJUČEN V CENO.

DOLŽINA: Eno soboto in nedeljo od 8.00 – 15.00 na naših lokacijah

Cena s certifikatom: 350€

Modul psihoterapija

V tem modulu bomo pregledali in v praksi obdelali segmente, kjer je največji povpraševanje po psihoterapevtski pomoči.

Dotaknili se bomo naslednjih žarišč, ki so pereče v našem vsakdanjem življenju in kjer imajo ljudje največje probleme. Kako reševati problem in kako analizirati psihosomatsko stanja in sestaviti  objektivno analizo trenutnega problema . Sestavljanje anamneze psihološkega stanja in iskanja čim prejšnje ozdravitve klienta.

DOLŽINA: Štiri sobote in nedelje od 8.00 – 15.00 na naših lokacijah

Cena s certifikatom: 950€

Modul bioterapija z Biodinamičnio kraniosakralno metodo

V modulu bioterapija vam bomo predstavili tehnike, ki so najbolj uspešne pri zdravljenju s to tehniko.

Je naravni cikel zdravljenja skozi tisočletja. Z bioterapijo uravnavamo ravnovesje v energetskem polju vašega telesa. Ko pride do disbalansa energetske frekvence poiščemo razlog in ga s tehniko odpravimo.  V tem terminu Bioterapija bomo združili še CRANIOSACRAL BIODYNAMICS METHOD. Zato še posebej vabljeni v ta prihajajoči modul.

Izvemo:

Kanal:

Naša posebnost pri zdravljenju je tudi zbujanje in pretok MATIČIH CELIC z frekvenco zdravljenja, ki smo jo v dolgih letih učenja dodelali in razvijali za zdravljenje obolelih delov, regeneracijo celic, obnavljanje nevronov, stabilizacija avto imunih obolenj in približati celično obolelo zasnovo k normalizaciji. Do sedaj še nobeden zdravilec z bioenergijo ni uspel takšnih fantastičnih rezultatov. S tem sem se rodil prinesel s seboj in sedaj lahko vam pomagam in zdravim nad standardno. Zdravim če se da individualno ali skupinsko. Individualno pošiljam v center, kjer vsi imamo matične celice z posebno frekvenco preko rok v del ki ga hočemo ozdraviti. Taka terapija je posebna edinstvena na svetu, kjer so začeli že raziskovati ta fenomen. To delim z vami , ki potrebujete take terapije. Sem navaden in ponižen človek , s tem pridobivam poseben dar in vesoljno energijo, ki jo kanaliziram v vas.

Dodali smo za vas Biodinamično kraniosekralno metodo, ki se zelo dopolnjujejo z bioterapijo in psihoterapijo. Posebej oblikovana in obdelana zajema vse elemente, ki jih lahko združimo in ponudimo kot nadstandard našem klientom. S to metodo žanjemo velike uspehe. 

 

Bolezni, ki jih najpogosteje uspešno zdravimo:

DOLŽINA: Štiri sobote in nedelje od 8.00 – 15.00 na naših lokacijah

Cena s certifikatom: 950€

Modul refleksoterapija

Refleksoterapija je starodavna umetnost izvajanja pritiska na stopala in roke s specifičnimi tehnikami palca, prstov in rok.  Temelji na sistemu desetih “con” in “refleksnih področij”, ki odražajo sliko telesa na stopalih in rokah. Njegova funkcija je fizično zdravljenje in sprememba homeostaze s sproščanjem “blokade” in obnovitvijo prostega pretoka energije skozi telo.

Terapijo je razvil Eunace Ingham sredi poznega dvajsetega stoletja, vendar pa načela celostnega ravnanja s telesom (dobesedno – kot celota) z energijskimi linijami segajo tisoč let nazaj.

V grobnici Ankhamorja je vrsta slik, ki ponazarjajo, kar se zdi podobna umetnost kot refleksoterapija, pri čemer zdravnik drži in manipulira tako z nogami kot z rokami. V današnjem stresnem življenjskem slogu čedalje več ljudi izkorišča prednosti
umetnosti refleksoterapije.

Ob teoriji bomo imeli tudi veliko prektičnega dela.

DOLŽINA: Dve soboti in nedelji od 8.00 – 15.00 na naših lokacijah

Cena s certifikatom: 650€

Modul kiropraktika, fizioterapija, manualnaterapija in osteoterapija

V tem modulu smo združili vse vede, ki so bile v prejšnjem stoletju v nastanku med prvo svetovno vojno. Po vojni so posamezniki in posamezna združenja ločila vede in jih v svojih pogledih razvila. Sami smo rekonstruirali davne manipulacije in tehnike. Prišli smo do presenetljivih odličnih rezultatov , ki smo jih na pacientih že mnogokrat uspešno uporabili.

DOLŽINA: Štiri sobote in nedelje od 8.00 – 15.00 na naših lokacijah

Cena s certifikatom: 1000€

Diploma

Za diplomsko nalogo se s kandidatom dogovorimo katera tema bi bila primerna. Na podlagi uspešnih končanih vseh modolov lahko pristopite k diplomi katero diplomant s svojim mentorjem napiše v roku meseca dni.

Po uspešni predstavitvi podelimo našo diplomo bodočemu terapevtu po Method Rebika Healthy.

Prijavi se

Izpolnjite spodnji obrazec in se prijavite na željen modul.

Prihajajoča izobraževanja:

1.Modul

Anatomija

2.Modul

Psihoterapija

3.Modul

Bioterapija

4.Modul

Refleksoterapija

5.Modul

Kiropraktika, fizioterapija, manualterapija in osteoterapija

V ceno je vključena skripta, sadje, pijača in prigrizki.

Za tečaj mora biti minimalno prijavljenih 8 kandidatov do maksimalno 12 kandidatov.

V ceno je vključen DDV.